Mut İlçesi 100. Yıl Cumhuriyet Köprüsü

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, üreticilerin Mut Hali’ne ulaşmasına alternatif bir yol kazandıracak ve kent trafiğine nefes aldıracak 100. Yıl Cumhuriyet Köprüsü ’nün yapım çalışmalarını tamamladı.

Kısa sürede tamamlanan  köprü çalışmasıyla, Güllük ve Yazalanı Mahalleleri Cumhuriyet Mahallesi’ne bağlanarak ve okul servislerinin de aktif olarak kullanacağı alternatif bir yol açılmış oldu. Yine birçok mahalleye alternatif yol olacak 100. Yıl Cumhuriyet Köprüsü, 29 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğinde tasarlandı. Köprünün tamamlanması ile Kırobası yoluna bağlantı sağlanmış olup, o bölgede bulunan Keleceköy, Çaltılı, Bağcağız, Hacıahmetli, Dereköy, Narlı, Pamuklu, Çukurbağ, Çömelek ve İbrahimli köylerine ulaşımda da kolaylık sağlanıyor.

Son Eklenen Projeler

Metro