Hoş Geldin Bebek Yeni Doğan Destek Paketi Başvurusu

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak yeni bebek sahibi ailelere bebeklerinin büyüme aşamasında destek sağlamak amacıyla; Yeni doğan için hazırlanan ve içerisinde 1 paket bebek bezi,  1 adet alt açma bezi,  1 adet zıbın takımı,  1 adet biberon,  1 adet ateş ölçer, 1 paket ıslak mendil,  1 adet bebek şampuanı,  1 adet bebek havlusu, 1 paket sabun tozu içeren bebek bakım çantasını teslimat noktalarımızdan teslim ediyoruz.

İstenilen Belgeler

• Bebeğin/bebeklerin arkalı-önlü kimlik fotoğrafı ya da doğum belgesi.

Önemli Notlar:

• Hoş Geldin Bebek Yeni Doğan Destek paketine Mersin’de ikamet eden ve 0-1 ay arası bebeği olan vatandaşlarımız başvurabilmektedir.
  • Başvuru sahibinin 18 yaşından büyük olması gerekmektedir.
  • Başvurunun yapılabilmesi için başvuru esnasında bebeğin önlü-arkalı kimlik fotoğrafının ya da doğum belgesinin yüklenmesi gerekmektedir.
  • Başvuru formunda size en yakın teslimat noktasını seçmeniz gerekmekte olup paketinizi sadece seçtiğiniz noktadan teslim alabilirsiniz. Teslim alabileceğiniz gün ve saat SMS yoluyla tarafınıza bildirilecektir. Teslimat noktaları için tıklayınız.
  • Belirtilen gün ve saatte paketimizi teslim almanız gerekmekte olup almadığınız paket başka zamanda teslim edilmeyecektir.
  • Ön kayıt işlemi tamamlanmış vatandaşlarımızın başvuru durumlarını teyit etmek amacıyla belediyemize telefon üzerinden ulaşma gereksinimleri yoktur. Teslim edilen evrakla ilgili eksiklik durumlar tarafınıza SMS aracılığıyla bildirilecektir.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında hazırlanan , MBB KVKK Açık Rıza Beyanı , MBB KVKK Aydınlatma Metni