El Bebek Gül Bebek Projesi Başvurusu

El Bebek Gül Bebek Paketiyle Bebekli Ailelere Destek Vermeye Devam Ediyoruz.

El Bebek Gül Bebek Projesiyle Mersin Büyükşehir Belediyesi, asgari ücret ve altı gelire sahip 06-12 aylık bebeği olan ailelerin hane geçimlerine destek olmaya devam ediyor. El Bebek Gül Bebek Paketiyle 1 adet 30'lu bebek bezi 1 adet bebek şampuanı 1 adet 90'lı ıslak mendil 1 adet bebek maması ve 1 adet pişik kremi içeren paketi 30 günlük periyotlar halinde bebeğin 1 yaşına gireceği tarihe kadar sosyal yardım teslimat noktalarından vatandaşlarımıza teslim ediyoruz.

İstenilen Belgeler:

• Hanede ikamet eden yetişkinlerin güncel SGK 4A Hizmet Döküm Belgesi.
  • Bebeğin/bebeklerin arkalı-önlü kimlik fotoğrafı.

Önemli Notlar:

• El Bebek Gül Bebek Projesine istenilen belgelerle birlikte Mersin’de ikamet eden vatandaşlarımız başvurabilmektedir.
  • Başvuru sahibinin 18 yaşından büyük olması gerekmektedir.
  • El Bebek Gül Bebek Projesinden bahsedildiği üzere asgari ücret ve altı hane geliri olan vatandaşlar yararlanabilmektedir.
  • Başvuru sürecinin tamamlanabilmesi için hanede ikamet eden yetişkinlerin her birinin SGK Dökümlerinin sisteme yüklenmesi gerekmektedir.
  •  El Bebek Gül Bebek Paketinin sağlanabilmesi için başvuru formunda talep edilen kişi bilgilerinin ve istenilen evrakların eksiksiz olarak sisteme yüklenmesi gerekmektedir. SGK 4A hizmet dökümünün pdf formatlarında yüklenmediği koşulda kayıt tamamlanamamaktadır.
  • Başvuru formunda size en yakın teslimat noktasını seçmeniz gerekmekte olup paketinizi sadece seçtiğiniz noktadan teslim alabilirsiniz. Teslim alabileceğiniz gün ve saat SMS yoluyla tarafınıza bildirilecektir. Bir sonraki paketiniz için tekrar başvuru yapmanız gerekmemekte olup teslimat tarihinden önce SMS ile bildirim yapılacaktır. Teslimat noktaları için tıklayınız.
  • Belirtilen gün ve saatte paketimizi teslim almanız gerekmekte olup almadığınız paket başka zamanda teslim edilmeyecektir. Bir sonraki paketiniz için tekrar başvuru yapmanız gerekmemekte olup teslimat tarihinden önce SMS ile bildirim yapılacaktır.
  • Ön kayıt işlemi tamamlanmış vatandaşlarımızın başvuru durumlarını teyit etmek amacıyla belediyemize telefon üzerinden ulaşma gereksinimleri yoktur. Teslim edilen evraklarla ilgili eksiklik içeren durumlar tarafınıza SMS aracılığıyla bildirilecektir.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında hazırlanan , MBB KVKK Açık Rıza Beyanı , MBB KVKK Aydınlatma Metni