A- A+

Yaş Almışlarımıza Cumhuriyet Tadında Etkinlik

01 Kasım 2022 11:02

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Tarsus Emekli Evi üyelerine yönelik, Cumhuriyet Bayramı kutlama programı düzenlendi.

Kültür Park’ın yemyeşil ortamında gerçekleştirilen programda, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Türk Sanat Müziği ekibi de sahne aldı.

Sanat musikisinin birbirinden güzel eserlerinin seslendirildiği programın açılışında konuşan Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Suzan Dönmezler, “Sizlere, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’in selamını getirdik. 29 Ekim etkinliğimizde sizlerle birlikte olmaktan onur duyuyoruz. 99. yılını kutladığımız Cumhuriyet etkinliklerimizde bizimle birlikte olduğunuz için de teşekkür ediyoruz” dedi.

Söylenen şarkılara ileri yaş almış yurttaşların da eşlik ettiği ve değişik ikramların da yapıldığı etkinliğin finalinde çalınan İzmir Marşı’na, ellerindeki Türk Bayraklarını sallayarak tüm konuklar eşlik etti.

“Bundan güzeli olamazdı”

Konserden oldukça memnun kaldığını ifade eden Tarsus Emekli Evi üyelerinden Ahmet Özöksüz, “Herkesin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. Çok teşekkür ediyoruz. Etkinlik çok mükemmeldi. Bundan güzeli olamazdı yani. Sayın Başkanım Vahap Seçer’e, Emekli Evimizdeki çalışan arkadaşlarımıza çok çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Büyükşehir Emekli Evi’nin çalışmalarını oldukça beğendiğini kaydeden Mukaddes Demirbolat ise, “Tarsus Emekli Evi’ne gelmekteyim. Buradaki arkadaşlarımla birlikte olmak çok hoşuma gidiyor. Bir senedir buraya katılıyorum, çalışmalarını çok beğeniyorum. Her şeyden önce, Başkanıma da çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Haberin görüntüsünü indirmek için tıklayınız.

 

 

Haberin Videosu

Haberin Fotoğrafları