A- A+

Üretici İçin Önemli Olan Grup Yolları Yenileniyor

17 Eylül 2022 09:54

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, kentin birçok noktasında yol standartlarını iyileştirerek, özellikle kırsal kesimde yaşayan vatandaşlara güvenli bir şekilde ulaşım imkânı sunmayı sürdürüyor.

Görev yetki ve sorumluluk alanı içerisinde bulunan yollardaki çalışmalarına ara vermeden devam eden yol yapım ekipleri, asfalta hazırlık çalışmalarının ardından sathi kaplama asfalt çalışmalarına geçiyor. Ekipler, bu kapsamda Toroslar ve Erdemli’de hem vatandaşlar hem de üreticiler için önem taşıyan yollarda yenileme çalışması gerçekleştirdi.

Toroslar’da 11,8 kilometre sathi kaplama çalışması yapıldı

Ekipler, Toroslar ilçesinde bölge halkı için oldukça önemli olan Hangediği- Horozlu- Evcili- Kızılbağ- Karamehmetgediği grup yolunda çalışma yaptı. 11 kilometrelik yolda sathi kaplama asfalt çalışmasını kısa sürede tamamlayan ekipler, yine Toroslar ilçesi Güzelyayla Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde ise 800 metre uzunluğundaki yolu yeniledi. Toroslar’da toplam 11,8 km yol yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Erdemli’de de asfalt çalışmaları sürüyor

Yaz boyu Erdemli ilçesinin birçok noktasında asfalt ve yol yenileme çalışmalarını sürdüren ekipler, son olarak Harfilli-Akpınar arasında çalışma yürüttü. Toplam 5 kilometre uzunluğundaki yolun 2 bin 300 metrelik kısmında çalışmaları tamamlayan ekipler, yolun geri kalan kısmında çalışmalarına devam ediyor.

 

Haberin görüntüsünü indirmek için tıklayınız.

 

Haberin Videosu

Haberin Fotoğrafları