A- A+

POMEM Adaylarına Büyükşehir Kariyer Merkezi’nden Tam Destek

26 Mart 2022 12:09

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, iş arayan ve mülakatlara hazırlanan adaylara destek vermeye devam ediyor. Kariyer Merkezi, bu kez de Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) mülakatlarına hazırlanan adaylara yönelik eğitim düzenledi. “Kariyerinde bir adım öne çık” sloganıyla düzenlenen ‘POMEM Mülakatlarına Hazırlık Eğitimi’ne yaklaşık 70 aday katıldı.

İnsan kaynakları profesyonelleri deneyimlerini paylaştı

Mersin PARKUR Akademinin eğitim talebi üzerine Büyükşehir Kariyer Merkezi tarafından planlanan eğitimin davetli konuşmacıları VM Medicalpark Hastanesi İnsan Kaynakları Müdürü Nursal Ünal ve Europap Tezol Kağıt İnsan Kaynakları Müdürü İbrahim Sani Gür oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, özel sektör ve kamu sektöründe gerçekleştirilen mülakatlarda farklı yöntemler uygulansa da dikkat edilmesi gereken hususlarda benzer bir süreç yaşandığını belirtti. Özada, belirsizlik ve o işe gereğinden fazla verilen önemin mülakat sırasında strese yol açabileceğini ifade etti.

28. Dönem POMEM adaylarına yönelik gerçekleştirilen eğitimde mülakat teknikleri, beden dili, mülakatta başarılı olmanın püf noktaları gibi konular anlatılırken, adaylarla örnek mülakat canlandırması yapıldı. Seminerin sonunda adayların soruları cevaplandı.

Haberin Fotoğrafları