A- A+

MSK Rakip Dinlemiyor: 82-95

26 Mart 2023 12:17

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol Ligi'nde mücadele eden MSK Mersin Büyükşehir Belediyesi deplasmanda güçlü rakibi Ankaragücü Mamak Belediyesi'ni 82-95 mağlup ederek zirvedeki yerini korudu.

Mamak Belediyesi Hidayet Türkoğlu spor salonunda yapılan karşılaşmanın ilk periyodu her iki takımın da  karşılıklı sayılarına sahne oldu. Büyükşehir temsilcisi bu çeyreği 21-22 önde tamamladı. İkinci çeyrekte maçın inisiyatifini eline alan Büyükşehir, rakibine bu periyotta ezici bir üstünlük sağladı. Bu periyotta 29 sayı üreten Carettalar, ilk yarıyı 31-52 önde kapadı.

Üçüncü çeyreğe rakibiyle arasındaki 21 farkın rahatlığıyla çıkan Carettalar beklemedikleri bir dirençle karşılaştı ve bu periyotta rakibinin hücum gücünü engelleyemedi. Büyükşehir, üçüncü periyotta sayı da üretemeyince fark 5 sayıya kadar indi ve son çeyreğe 62-67 skorla girildi.

Son çeyrekte hücum ve savunmada daha derli toplu olan ve sayı üreten taraf MSK olurken, bu kritik karşılaşmayı 82-95 kazanarak şampiyonluk yolundaki önemli bir virajı da atlamış oldu.

Haberin Fotoğrafları