MESKİ, Yağmursuyu Çalışmalarına Tüm İlçelerde Devam Ediyor

08 Nisan 2022 13:36

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, yağmursuyu çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Erdemli ilçesi Arpaçbahşiş Mahallesi’ne bağlı 203., 205., 206., 211., 303., 304., 305., 307. ve Akdeniz Sokaklarında yağmursuyu çalışmalarına devam eden MESKİ, vatandaşların yoğun yağışlarda sokaklarda biriken yağmursularından dolayı yaşadığı sıkıntıları gideriyor.

Mersin’in birçok noktasında altyapı yatırımlarına aralıksız devam eden MESKİ, Erdemli ilçesi Arpaçbahşiş Mahallesi’nde bulunan 9 sokakta muhtelif çaplarda 2 bin 500 metre yağmursuyu hattı imalatı çalışması gerçekleştiriyor. Çalışmanın tamamlanmasıyla vatandaşların yoğun yağışlı dönemlerde zaman zaman yaşadığı su baskını sorunlarına son verilecek.