A- A+

Mersin Büyükşehir’den Yaş Almışlara Unutulmaz “Anneler Günü” Etkinliği

13 Mayıs 2022 11:28

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde faaliyet yürüten ve üye sayısı her geçen gün daha da artan Tarsus Emekli Evi, sosyal faaliyetlerine devam ediyor. Tarsus Emekli Evi üyesi yaş almış kadınlara yönelik olarak Tarsus Gençlik Kampı’nda “Anneler Günü” dolayısıyla müzikli etkinlik gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’ne bağlı Türk Halk Müziği ekibinin sahne aldığı ve birbirinden hareketli eserleri seslendirdiği programda, Emekli Evi üyesi kadınlar gönüllerince eğlendi. Kampta bulunan diğer misafirlerin de zaman zaman eşlik ettiği etkinlikte katılımcılar halay çekti. Birlikte eğlenip yemek yiyen Emekli Evi üyeleri unutamayacakları anlar yaşadı.

“Arkadaşlarım geliyor ve duyuyordum, çok güzel””

Tarsus Emekli Evi’ne üye olduktan sonra ilk kez bir etkinliğe katıldığını belirten Aysel Sepetçi, “O kadar güzel ki Vahap Seçer’in yapmış olduğu bütün etkinlikleri duyuyordum. Ben rahatsızım, onkoloji hastasıyım. Gelme imkanım yoktu, arkadaşlarım geliyor ve duyuyordum. Ama şu an gözlerimle gördüğüm için gerçekten çok güzel” dedi.

“Mersin uyanmış, Tarsus uyanmış”

Etkinliğe katıldığı için çok mutlu ve memnun olduğunu kaydeden Serdal Doğan, “Ben uzun zamandır Tarsus’ta değildim, kızımın yanındaydım. Geldim Mersin uyanmış, Tarsus uyanmış. Çok güzel şeyler olmuş. Bunları görmekten çok mutluyum. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Emekli Evi’ne geldim. O kadar mutlu oldum ki. Böyle bir yere gerçekten Tarsus’un ihtiyacı vardı. Arkadaşlarla sohbet ediyoruz, çay içiyoruz, gün geçiriyoruz. Bu hizmetlerinden dolayı Vahap Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haberin Fotoğrafları