Kariyer Merkezi Toros Üniversitesi’ne Konuk Oldu

31 Aralık 2022 09:54

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in göreve gelir gelmez kurduğu vizyon projesi Kariyer Merkezi, başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Toros Üniversitesi Rektörlüğü, Toros Üniversitesi Öğrenci Konseyi ve İnşaat Mühendisliği Öğrencileri Topluluğu ev sahipliğinde düzenlenen 4. Kariyer ve Network Zirvesi’nde, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, işbirliği yapılan kuruluşlar arasında yer aldı

Bahçelievler Kampüsü Kültür Merkezi’nde düzenlenen zirvede Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, Tosyalı Holding, Girişimci İnsan Kaynakları Derneği Profesyonelleri oturumlarda yerlerini alırken, Büyükşehir Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, ‘Kariyerinde Bir Adım Öne Çık’ konulu panelin moderasyonunu yönetti.

Büyükşehir Belediyesi Öğrencilerin Yanında

Başkan Vahap Seçer önderliğinde öğrencilere yönelik birçok sosyal içerikli hizmeti Mersin’e kazandıran Büyükşehir Belediyesi; Kariyer Merkezi ile öğrencilerin kurumsal hayata geçişlerini kolaylaştıracak Kariyer Rehberliği hizmetleri sunuyor.

Kariyerinde Bir Adım Öne Çık

4. Kariyer ve Network Zirvesi’nin ilk oturumunda, ‘Kariyerinde Bir Adım Öne Çık’ paneli düzenlendi. Paneli, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada modere ederken; Derya Grup İnsan Kaynakları Müdürü Pınar Özer, Tezol Kağıt İnsan Kaynakları Müdürü İbrahim Sani Gür ve VM Medicalpark Hastanesi İnsan Kaynakları Müdürü Nursan Ünal katılım sağladı.

Üniversite öğrencilerine yönelik olarak; Pandemi sonrası İş Hayatı, CV Yazma, Mülakat Teknikleri, Beden Dili, Yeni Nesil İş Arama metotları konularında sunumlar gerçekleştirilirken; öğrencilerin de soruları yanıtlandı.