A- A+

Büyüklerimizle Sabah Sporu Çok Keyifli

08 Ekim 2022 09:49

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan Emekli Evleri’nde aktiviteler, hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir Tarsus Emekli Evi’nin üyelerine yönelik olarak, sabah sporu programları düzenlenmeye başladı.

Kentin doğal güzelliği ile ön plana çıkan mekanlarından Kültür Park içerisinde faaliyet yürüten Tarsus Emekli Evi’nin ön bölümünde yer alan çim alanda gerçekleşen sabah sporu çalışmalarına, ileri yaş almış yurttaşlar ilgi gösteriyor.

“Sağlıklı Yaşam İçin Spor” sloganıyla uygulanan sabah sporu programı, haftada 2 gün gerçekleştiriliyor.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nda görevli spor hocası Gökay Aküzel’in nezaretinde düzenlenen sabah sporu aktivitesine iştirak eden Tarsus Emekli Evi üyeleri; egzersiz, germe, açma hareketlerini uyum içerisinde yerine getiriyorlar ve müzik eşliğinde keyifli dakikalar yaşıyorlar.

“Büyükşehir’in aktivitelerinden çok memnunuz”

Tarsus Emekli Evi üyelerinden Meryem Ziyade, faaliyetten çok memnun olduğunu belirterek, “Vahap Seçer’in sayesinde, bize göndermiş olduğu hocalarla çok mutluyuz, çok da iyiyiz. Şu anda Emekliler Evindeyiz. Onların da katkısından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Böyle aktivitelere katılıyoruz ve eş, dost herkesi çağırıyoruz” dedi.

Sabah sporuna iştirak eden bir başka ileri yaş almış yurttaş Nuran Uzunlar da, “Belediye’nin yaptığı aktivitelerden dolayı çok teşekkür ederiz. Spor etkinliklerinden çok memnunuz, elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum. Bu tür aktivitelerin daha da çoğalmasını istiyoruz” diye konuştu.

 

Haberin görüntüsünü indirmek için tıklayınız.

 

Haberin Videosu

Haberin Fotoğrafları