Başkan Seçer, Yeni Mersin İdman Yurdu-1954 Kelkit Belediyespor Karşılaşmasını İzledi

11 Aralık 2022 21:30

Spora ve sporcuya büyük önem veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu ve 1954 Kelkit Belediyespor karşılaşmasını izledi. Başkan Seçer, şehrin takımına tribünden destek verdi.

Mersin Stadyumu’nda gerçekleşen karşılaşmayı; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile birlikte Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yeni Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları izledi.

Başkan Seçer Stadyum girişinde; Mersin İdmanyurdu Taraftarlar Derneği Murat Tanış ve yöneticilerden Mustafa Demirtaş tarafından ‘Sen Geldin Bahar Geldi Vahap Seçer’ yazılı taraftar atkısı ve çiçeklerle karşılandı.

Karşılaşma 2-2’lik skorla tamamlandı

Ev sahibi takımımız, maça azimli başlamasına rağmen 12. dakikada ilk golü kalesinde gördü.  26. dakikada attığı golle beraberliği yakalayan Yeni Mersin İdman Yurdu,  36. dakikada kalesinde gördüğü ikinci golle ilk yarıyı 1-2’lik skorla mağlup tamamladı. Ev sahibi takımımız, ikinci yarıda da mücadeleyi elden bırakmayıp 53. dakikada attığı golle müsabakadan 2-2’lik skorla berabere ayrıldı.