A- A+

Başkan Seçer ve Başkan Özyiğit Yenişehir'de Esnafı Gezdi

10 Aralık 2022 20:32

Mersin'e en iyi hizmetleri sunmak için yoğun mesai yürüten Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bir yandan da esnaf ve vatandaşlarla buluşup sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Vatandaşlarla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu her fırsatta dile getiren Başkan Seçer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ile birlikte Yenişehir Akkent Mahallesi Semt Pazarı ve Bahçelievler Mahallesi 16. Cadde’deki esnafı ziyaret ederek, “Hayırlı İşler” diledi.

Kente değer katan kaliteli hizmet ve sosyal projelerle Mersinlilerin gönlünde yer edinen Başkan Seçer, bu saha ziyaretinde de esnaf ve vatandaşlardan yoğun ilgi gördü ve hayır dualarını aldı. Başkan Seçer ayrıca, Akkent Mahallesi Semt Pazarı’nda pazar esnafından alışveriş yaptı. Seçer, esnaftan ve vatandaşlardan gelen talepleri de bürokratlarına tek tek not aldırdı. Sorunlara dair çözüm önerilerini paylaştı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e esnaf ziyaretleri esnasında; Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, CHP Yenişehir İlçe Başkanı Tayar Tahiroğlu, Meclis üyeleri ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları da eşlik etti.

“Gelecek günlerimiz, çok daha güzel olacak. Buna canı gönülden inanıyorum”

Başkan Seçer esnaf ziyareti öncesinde özel bir iş yerinin de açılışına katıldı. Açılışını yaptığı iş yerinin sahiplerine “Hayırlı olsun” dileğinde bulunarak konuşmasına başlayan Başkan Seçer, “İnşallah, ayağımız uğurlu gelir ve bereketli bir dükkanın açılışına hepimiz vesile oluruz” dedi.  Mersin’in çalışkan insanların kenti olduğu ifadesini kullanan Başkan Seçer, birçok insanın farklı gerekçelerle bu kente gelerek yaşamını idame ettirdiğini anımsattı. “Mersin, fırsatlar kenti” vurgusunu da yapan Başkan Seçer, şöyle devam etti:

“Mersin Türkiye’nin özeti. Dünya ölçeğinde Amerika nasıl fırsatlar ülkesi ise Mersin de İstanbul'dan da önce şu anda fırsatlar kentidir. Farklı renkler olsun, renk cümbüşü olsun; çok daha güzel oluruz. Farklılıktan kimse korkmasın, kimse savunmaya geçmesin, gardını almasın. Rahat olsun insanlar. Bırakalım insanlar özgürce ve kendi yaşam biçimlerinde yaşasın, dilini kullansın. Hiçbir sorun yok. Hangi inançtaysa ritüellerine saygı duyalım, ürkmeyelim bu insanlardan, ürkütmeyelim de. Bu kent çok önemli ve çok hassas bir kent. Bu kent farklılıkların kenti ama birlik ve beraberlik kenti. Mersin deyip geçmeyin. Mersin'de yaşayıp geçmeyin. Mersin'i önemsememezlik yapmayın. Özellikle Ankara siyasetçileri, Mersin üzerinde değerlendirme yaparken 5 düşünüp 1 konuşun. Mersin üzerinde değerlendirme yaparken, program yaparken 5 düşünüp 1 yapın. Mersin her şeyin en iyisine layık, Türkiye'ye örnek bir kent. Birliği, beraberliği, çeşitliliği, kardeşliği ve insanların güzelliğiyle Mersin sembol bir kenttir. İnşallah, gelecek günlerimiz bugünlerden çok daha güzel olacak. Ben Belediye Başkanınız olarak buna canı gönülden inanıyorum. Hepinizi çok seviyorum. Bütün renkleri, bütün insanlarımızı kucaklıyorum. Mersin'de rahat olun; bizim anlayışımızda yöneticiler olduğu sürede Mersin'de kardeşlik hakim olacaktır.”

 

Haberin görüntüsünü indirmek için tıklayınız. 

 

Haberin Videosu

Haberin Fotoğrafları