A- A+

Başkan Seçer Millet İttifakı’nın ‘Ortak Politikalar Mutabakat Metni’ Törenine Katıldı

30 Ocak 2023 17:50

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Millet İttifakı tarafından açıklanan ‘Ortak Politikalar Mutabakat Metni’ törenine katıldı.

Törende, 6 siyasi parti genel başkanı tarafından ‘Ortak Politikalar Mutabakat Metni’ imzalandı.

Başkent Ankara’da, ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştirilen Ortak Politikalar Mutabakat Metni Töreni’ne; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile milletvekilleri, belediye başkanları ve çok sayıda siyasi katıldı.

Sağlıktan eğitime, yargıdan dış politikaya kadar önemli konuları içeren “Ortak Politikalar Mutabakat Metni”nde 9 ana başlık, 75 alt başlık ve 2 bin 300'den fazla somut hedef yer alıyor. ‘Ortak Politikalar Mutabakat Metni’nde; ayrıca Hukuk, Adalet ve Yargı, Kamu Yönetimi, Yolsuzlukla Mücadele, Şeffaflık ve Denetim, Ekonomi, Finans ve İstihdam, Bilim, AR-GE, Yenilikçilik, Girişimcilik ve Dijital Dönüşüm,  Sektörel Politikalar, Eğitim ve Öğretim, Sosyal Politikalar, Dış Politika, Savunma, Güvenlik ve Göç Politikaları başlıkları yer alıyor.

Haberin Fotoğrafları