A- A+

Başkan Seçer, Genel Seçimlerde Okulları Gezdi

14 Mayıs 2023 16:39

Türkiye’nin geleceğini belirleyecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel seçimleri için sabah saatlerinde ailesi ile birlikte oyunu kullanan Başkan Vahap Seçer, daha sonra Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde ki okulları gezdi. Vatandaşlarla kısa süreli sohbet eden Seçer, sandık görevlileri ile emniyet mensuplarına kolaylıklar diledi.

Gezi esnasında kendisine oğlu Efe Seçer ile Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Hasan Özalp Önal ile CHP Toroslar İlçe Başkanı Cumali Akbaş ve CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut’un eşlik ettiği Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ilk olarak Tevfik Sırrı Gür Anadolu Lisesi'ne gitti.

Oylarını kullanan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Seçer, "İnşallah, memleketimizin hayrına bir sonuç çıksın" dedi. Seçer, vatandaşların oy kullanmak için oluşturduğu sıra için ‘Demokrasi Kuyruğu’ benzetmesi yaptı.

Seçimlere yoğun katılım sağlayan vatandaşlarla bir araya gelen Seçer, Tevfik Sırrı Gür Anadolu Lisesi'nin ardından ise Zeki Sabah İlkokulu'na geçti. Özellikle de gençlerin birlikte ‘Seçim hatırası’ fotoğraf çektirdiği Başkan Seçer daha sonra sırası ile Akdeniz’de yer alan Ahmet Şimşek Ortaokulu, Toroslar'da yer alan Atike Akel Ortakolu ve Hasan Akel Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

 

Haberin görüntüsünü indirmek için tıklayınız.

 

Haberin Videosu

Haberin Fotoğrafları