Başkan Seçer, ‘Devlet Övünç Madalyası Ve Beratı Tevcih Töreni’ne Katıldı

17 Mart 2022 10:18

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Valiliği tarafından düzenlenen ‘Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni’ne katıldı.

Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene; Mersin Valisi Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik ve eşi Oya Gedik, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kent protokolü ve şehit yakınları ile gaziler katıldı.

Törende saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Tören, şehit ve gazilerin özgeçmişlerinin okunmasının ardından Vali Su’nun konuşması ile devam etti. Törende son olarak, Vali Su tarafından 11 şehit yakını ve gaziye Devlet Övünç Madalya ve Beratları tevdi edildi. Tören toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.