Başkan Seçer, Cumhuriyet Bayramı’nın 99. Yıldönümü Kutlama Programı Kapsamında Atatürk Anıtı’na Çelenk Sundu

28 Ekim 2022 15:54

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıldönümü kutlama programı kapsamında Mersin Valiliği tarafından düzenlenen Atatürk Anıtı’na çelenk sunma törenine katıldı.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene; Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Alpay Antmen, kent protokolü, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Törende; Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapıldı.

Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı Bandosu eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından ise tören sona erdi.