A- A+

Başkan Seçer, ‘Circular 4. Ulusal Çevre ve Sanat Etkinlikleri’ Kapsamındaki Sergi'nin Açılışına Katıldı

05 Haziran 2023 20:19

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle, MEDEKA programı kapsamında gerçekleştirilen ‘Circular 4. Ulusal Çevre ve Sanat Etkinlikleri’ kapsamındaki Sergi'nin açılışına katıldı. Bu yıl 4.’sü gerçekleştirilen ‘Circular Ulusal Çevre ve Sanat Etkinlikleri’nin teması ‘su’ olarak belirlendi. Başkan Vahap Seçer'e sergi gezisinde etkinliğin küratörü Bengü Gün eşlik etti ve eserleri anlattı. Başkan Seçer etkinlikte, sanatçılardan Süleyman Demirkol ve Didem Koban'ın gösterisini ilgi ile izledi ve gösteri vatandaşlardan büyük alkış aldı.

Etkinliğe Başkan Seçer ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Mersin Barosu Başkanı Gazi Özdemir, TMMOB Mersin İl Koordinasyon Sekreteri ve Makine Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı İbrahim Yücesoy, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok, Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü İrfan Korkmaz, Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve daire başkanları ile sanatçılar ve vatandaşlar katılım sağladı. Başkan Seçer etkinliğin ardından sanatçılarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etkinliği Mersin'e tanıtmak ve kurumsal kimliğini oturtturmak amaçlanıyor

Circular 4. Ulusal Çevre ve Sanat Etkinlikleri; Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle, MEDEKA programı kapsamında, D5 Sanat Ortamı koordinatörlüğünde, TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Mersin Şubesi'nin yürütücülüğünde ve Bengü Gün'ün küratörlüğünde gerçekleştirildi. Circular 4. Ulusal Çevre ve Sanat Etkinliği’ni Mersin'e tanıtmak ve kurumsal kimliğini oturtturmak amacıyla düzenleniyor.

Circular 4. Ulusal Çevre ve Sanat Sergisi Kültür Park Amfi Tiyatro’da, 18 sanatçının ve konuşmacıların katılımı ile 4-5 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Sanatçıların su krizinin aciliyetine odaklanan işlerine yer verildi. Etkinlikler ile katılımcılara su kıtlığı ve kirliliği konusunda farkındalık yaratarak, daha derin bir bakış açısı sunmak amaçlandı.

 

Haberin görüntüsünü indirmek için tıklayınız.

 

Haberin Videosu

Haberin Fotoğrafları