MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROLARI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu "Kozalar" adlı oyunumuzla Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde siz değerli Mersin halkı ile buluşuyoruz.

Üç küçük burjuva kadınının sıradan bir kabul günündeki “mülkiyet ve iktidar” temelinde ilerleyen sohbetleri yavaş yavaş absürd bir noktaya doğru ilerler. Mal varlıkları ve sahip oldukları ile birbirileri üzerinde kurmaya çalıştıkları tahakküm, zamanla yerini bir kader birliğine bırakır. En büyük endişeleri olan dış dünyanın karmaşası, kadınları evin içinde ablukaya alır. Konfor alanları ve güvenlikli kaleleri olan ev, zamanla bir kapana dönüşür. Artık onları sahip oldukları mülkleri de kurtaramayacaktır.
İyi seyirler.

Tarih: 1 Şubat 2022 Salı
Saat:  20:00
Yer:    Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi
- Oyunlarımız Ücretsizdir.
- Davetiyelerimiz sınırlıdır.
- Davetiye için telefonla rezervasyon yapılması rica olunur.
- Rezervasyon: 0 (539) 586 76 41 – 0 (324) 533 21 58
- Davetiyesiz seyirci alınmayacaktır.
- Temsil başladıktan sonra izleyici alınmaz.
- T.C İçişleri Bakanlığı’nın yayınlamış olduğu genelgeye istinaden sahne girişinde fotoğraflı kimlik ile birlikte en az 2 doz yapılmış aşı kartı, aşı olmayanların 48 saat içinde yapılmış PCR testi belgesi ibraz etme zorunluluğu vardır. Belgeleri sunamayan seyircilerimizi kabul edemeyeceğimizi bildirir, anlayışınız için teşekkür ederiz.