Hamile Bakım Sütü Projesi Başvuru

Anne Adaylarına Süt Mersin Büyükşehir Belediyesinden (Hamile Bakım Sütü Projesi Başvuru Sayfası)

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Hamile Bakım Sütü projesiyle anne adaylarının gebelikleri süresince beslenmelerine katkı sağlamayı amaçlıyor. 45 günlük periyotlar halinde 1’er litrelik paketlerden oluşan 12 litre sütü sosyal yardım teslimat noktalarımızda vatandaşlarımıza teslim ediyoruz. Bu sayede hamilelikleri boyunca hem kadınların beslenmelerine hem de hane geçimlerine destek oluyoruz.

İstenilen Belgeler

• Sağlık kurumlarından alınan ve gebeliğin kaçıncı haftada olduğunu belirten ve kurum mührü içeren hamilelik belgesi.

Önemli Notlar:

• Hamile Bakım Sütü Projesine gebelik belgesiyle birlikte Mersin’de ikamet eden vatandaşlarımız başvurabilmektedir.
  • Başvuru sahibinin 18 yaşından büyük olması gerekmektedir.
  • Hamile Bakım Sütünün sağlanabilmesi için başvuru formunda talep edilen kişi bilgilerinin ve istenilen evrağın eksiksiz olarak tarafımıza ulaştırılması gerekmektedir. Hamilelik Belgesinin sisteme *.jpg ya da *.pdf formatlarında yüklenmediği koşulda kayıt tamamlanamamaktadır.
  • Başvuru formunda size en yakın teslimat noktasını seçmeniz gerekmekte olup paketinizi sadece seçtiğiniz noktadan teslim alabilirsiniz. Teslim alabileceğiniz gün ve saat SMS yoluyla tarafınıza bildirilecektir. Bir sonraki paketiniz için tekrar başvuru yapmanız gerekmemekte olup teslimat tarihinden önce SMS ile bildirim yapılacaktır. Teslimat noktaları için tıklayınız.
  • Belirtilen gün ve saatte paketimizi teslim almanız gerekmekte olup almadığınız paket başka zamanda teslim edilmeyecektir. Bir sonraki paketiniz için tekrar başvuru yapmanız gerekmemekte olup teslimat tarihinden önce SMS ile bildirim yapılacaktır.
  • Ön kayıt işlemi tamamlanmış vatandaşlarımızın başvuru durumlarını teyit etmek amacıyla belediyemize telefon üzerinden ulaşma gereksinimleri yoktur. Teslim edilen evrakla ilgili eksiklik durumlar tarafınıza SMS aracılığıyla bildirilecektir.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Duyurunun Fotoğrafları