El Bebek ve Gül Bebek Projesi Başvurusu

A- A+

El Bebek ve Gül Bebek Paketiyle Bebekli Ailelere Destek Vermeye Devam Ediyoruz. (El Bebek ve Gül Bebek Projesi Başvuru Sayfası)

El Bebek ve Gül Bebek Projesiyle Mersin Büyükşehir Belediyesi, asgari ücret ve altı gelire sahip 06-12 aylık bebeği olan ailelerin hane geçimlerine destek olmaya devam ediyor. El Bebek ve Gül Bebek Paketiyle 1 adet 30'lu bebek bezi 1 adet bebek şampuanı 1 adet 90'lı ıslak mendil 1 adet bebek maması ve 1 adet pişik kremi içeren paketi 30 günlük periyotlar halinde bebeğin 1 yaşına gireceği tarihe kadar hanelere ulaştırıyoruz.

İstenilen Belgeler:

• Hanede ikamet eden yetişkinlerin güncel SGK 4A Hizmet Döküm Belgesi.
  • Bebeğin/bebeklerin arkalı-önlü kimlik fotoğrafı.

Önemli Notlar:

• El Bebek ve Gül Bebek Projesine istenilen belgelerle birlikte Mersin’de ikamet eden vatandaşlarımız başvurabilmektedir.
  • El Bebek ve Gül Bebek Projesinden bahsedildiği üzere asgari ücret ve altı hane geliri olan vatandaşlar yararlanabilmektedir.
  • Başvuru sürecinin tamamlanabilmesi için hanede ikamet eden yetişkinlerin her birinin SGK Dökümlerinin sisteme yüklenmesi gerekmektedir.
  • El Bebek ve Gül Bebek Paketinin sağlanabilmesi için başvuru formunda talep edilen kişi bilgilerinin ve istenilen evrakların eksiksiz olarak sisteme yüklenmesi gerekmektedir. Hamilelik Belgesinin sisteme *.jpg ya da *.pdf formatlarında yüklenmediği koşulda kayıt tamamlanamamaktadır.
  • Ön kayıt işlemi tamamlanmış vatandaşlarımızın başvuru durumlarını teyit etmek amacıyla belediyemize telefon üzerinden ulaşma gereksinimleri yoktur. Teslim edilen evraklarla ilgili eksiklik içeren durumlar tarafınıza SMS aracılığıyla bildirilecektir.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Duyurunun Fotoğrafları