Öneri Sistemi Kurul Toplantısı Yapıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kurumsal mükemmeliyet ve kalite çalışmaları doğrultusunda Belediye personelinin öneri, fikir ve projelerinin alındığı, değerlendirildiği ve ödüllendirildiği Öneri Sistemi’nin kurul toplantısını gerçekleştirdi. Macit Özcan Spor Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıda, Öneri Kurulu, önerileriyle dereceye girerek ödül almaya hak kazananları belirledi.

Öneri Kurulu’nda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Müfit Bayram ve Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel’in de aralarında bulunduğu İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı, Ulaşım Dairesi Başkanı, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı, Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı ve Kalite Yönetim Merkezi Şube Müdür Vekili yer aldı. Kurul, komisyona sevk edilen önerileri, gelir artışı, maliyet düşürücü, vatandaş memnuniyeti, çalışan memnuniyeti, iş sağlığı ve güvenliği, verimlilik, çevreye, topluma katkı, çözüm, özgün ve uygulanabilirlik kriterlerine göre puanlandırdı.

Ödül almaya hak kazananlar belirlendi

“Bisiklet Şehri Olma Yolunda” önerisi ile Bilal Dedeoğlu birinci, “Muz Kütüklerinde İstiridye Mantarı Yetiştirilmesi” önerisi ile Mustafa Uluduğan ikinci, “Elektrik Kesintisinde Trafik Işıklarının Çalışması” önerisi ile üçüncü olan Havva Demir Narin dereceye girerek, ödül almaya hak kazanan öneri sahipleri oldu.