MESKİ’den Gözne-Ayvagediği Mahallelerinin İçmesuyu Sorununa Köklü Çözüm

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Cehennem Deresi grubunda bulunan Ayvagediği, Gözne, Bekiralanı, Soğucak, Kepirli ve Darısekisi Mahallelerinde başlattığı içmesuyu terfi hattı ve rehabilitasyonu çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla Gözne-Ayvagediği grubu mahalleleri yeterli ve kesintisiz içmesuyuna kavuşacak.

MESKİ, Toroslar’ın yaylalarına da yeterli içmesuyu sağlayacak

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde yatırımlarına devam eden MESKİ, Mersin’in çoğunlukla yaylalık olarak kullanılan ve yaz aylarında nüfusu artan yerleşim bölgelerinin içmesuyu ihtiyacını karşılayacak çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Artan nüfus ve içmesuyunun amacı dışında kullanımı nedeniyle yaz aylarında içmesuyunda zaman zaman kesinti problemi yaşanması üzerine harekete geçen MESKİ, 3 adet 500 metreküp, 2 adet 2 bin metreküp ve 1 adet 5 bin metreküp depo ile 10 bin 503 metre terfi hattı yapım çalışması başlattı.

Yayın Tarihi:3.9.2021 08:14:17