Mersin Büyükşehir, Muhtarlık Binalarını Çağdaş Mimariyle Yeniliyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından muhtarlık binaları çağdaş mimariyle yenileniyor. Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan mahallelerdeki muhtarlık binalarını modern mimari ile yeniden tasarlıyor. Yenilenen modern muhtarlık binalarında, muhtar ofisi, mutfak nişi ve tuvalet yer alacak.

Başkan Seçer, yenilenen ilk muhtarlığı inceledi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk örneği Yenişehir ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi’ne yapılan muhtarlık binasını inceleyip, mahalle muhtarının taleplerini dinledi.

Aydınlıkevler Mahalle Muhtarı Seyfi Delioğlan ile bir araya gelen ve binayı inceleyen Başkan Seçer, ardından da vatandaşlarla selamlaştı. Büyükşehir ekipleri tarafından mahalledeki çocuklara da oyuncak hediye edildi.

Yayın Tarihi:23.5.2021 10:18:22

Video İndir