Mersin Büyükşehir’den Hal Mahallesi’ne Sıcak Asfalt Çalışması

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler, kent merkezinden kırsal mahalle yollarına kadar yol asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir, gelen talepler doğrultusunda sorumluluk alanında bulunmayan bölgelerde de çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaş talep ediyor, Büyükşehir yerine getiriyor

Ekipler, Akdeniz İlçesi Hal Mahallesi’nde 6025 Sokak’ta sıcak asfalt serimi gerçekleştirerek çalışmalarını kısa sürede tamamladı. Yazın tozdan, kışın çamurdan rahatsız olan mahalle sakinleri, esnaf ve mahalle muhtarının talebi üzerine harekete geçen ekipler, sıcak asfalt çalışmalarını hızla tamamlayarak yolu vatandaşların hizmetine sundu.

Yol yapım ekipleri, finişerli asfalt serim, bakım ve onarım çalışmaları yürüterek modern ve kullanışlı yol ihtiyacını karşılamak için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yayın Tarihi:8.3.2021 09:04:04