Kariyer Merkezi, TMMOB Kurultayına Katıldı

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB) Mersin İl Koordinasyon Kurulu tarafından “Mühendis, Mimar ve Şehir Plancılarının Güncel Sorunları ve Çözüm Önerileri Yerel Kurultayı” gerçekleştirildi. Kurultayda Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi de yerini aldı.

Kurultayda “Krizde Yoğunlaşan İşsizlik Tehdidi” konusunda bir konuşma yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, işsizliğin nedenleri, işsizlik oranları, üniversite-sanayi işbirliği konularına değinerek, Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Kariyer Merkezi’nin, işgücü piyasasının ihtiyaçlarına cevap veren, işbirliğini hedefleyen ve dijital dünyanın çözüm araçlarını kullanan bir merkez olması için çalıştıklarını vurguladı.