Büyükşehir, Mersinliler’in Regaip Kandilini Kutladı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, her kandil gecesinde olduğu gibi Regaip Kandili’nde de yatsı namazının ardından vatandaşlara kandil simidi dağıttı. Vatandaşların kandillerini kutlayan Büyükşehir ekipleri, kent merkezi ve Tarsus’ta 10 camide toplam 6 bin 750 adet kandil simidi dağıtımı gerçekleştirdi.

Büyükşehir, kandil simitleriyle yurttaşların kandilini kutladı

Büyükşehir ekiplerinin cami önlerine stant kurarak, yatsı namazının ardından dağıttığı kandil simidi vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı koordinesinde, merkezde bulunan 5 camide 4 bin 250, Tarsus’ta 5, Çamlıyayla da ise 2 bin 500 adet olmak üzere toplam 6 bin 750 adet kandil simidi dağıtımı gerçekleştirildi. Kandil simitlerini alan vatandaşlar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e ve belediye personeline hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Yayın Tarihi:19.2.2021 09:40:05