Büyükşehir, Mersinliler’in Miraç Kandilini Kutladı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Miraç Kandili dolayısıyla vatandaşlara kandil simidi dağıttı. Vatandaşların kandillerini kutlayan Büyükşehir ekipleri, kent genelinde toplam 30 bin kandil simidi dağıtımı gerçekleştirdi. Cami önlerinde gerçekleştirilen dağıtımın yanı sıra kentin işlek yerlerinde ve vatandaşların yoğunluğunun fazla olduğu bölgelerde de dağıtım yapıldı.

Büyükşehir ‘hayırlı kandiller’ dileyerek kandil simidi dağıttı

Büyükşehir ekipleri, her kandil gecesinde olduğu gibi Miraç Kandili için de cami önlerine stant kurdu ve yatsı namazının ardından kandil simitlerinin dağıtımını gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı koordinesinde, Mersin merkez, Tarsus, Silifke, Bozyazı, Gülnar, Aydıncık, Erdemli ve Mut ilçelerinde 27 camide toplam 30 bin kandil simidi vatandaşlara ulaştırıldı.

Yayın Tarihi:11.3.2021 09:27:45