Büyükşehir, Mersinliler’in Kandilini Kutladı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Berat Kandili dolayısıyla vatandaşlara kandil simidi dağıtarak “hayırlı kandiller” diledi. Büyükşehir ekipleri, kent genelinde toplam 30 bin kandil simidi dağıtımı gerçekleştirdi. Cami önlerinde gerçekleştirilen dağıtımın yanı sıra kentin işlek yerlerinde ve vatandaş yoğunluğunun fazla olduğu bölgelerde de dağıtım yapıldı.

Büyükşehir her kandilde vatandaşlara “hayırlı kandiller” diliyor

Büyükşehir ekipleri, her kandil gecesinde olduğu gibi Berat Kandili’nde de Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi ile Muhtarlık İşleri Dairesi koordinesinde, cami önlerine stant kurdu ve yatsı namazı öncesi ve sonrasında kandil simitlerinin dağıtımını gerçekleştirdi. Mersin merkez, Tarsus, Silifke, Anamur, Bozyazı, Gülnar, Aydıncık, Erdemli, Çamlıyayla ve Mut ilçelerinde 31 camide toplam 30 bin kandil simidi eş zamanlı olarak vatandaşlara ulaştırıldı.

Yayın Tarihi:28.3.2021 09:12:38