Büyükşehir’in Tarım Fuarı’nda Açtığı Standa Yoğun İlgi

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 15. Mersin Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı’nda açtığı stant, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından Mersin Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 5-8 Mart’ta Mersin CNR Expo Yenişehir Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuar, Türkiye’nin en önemli tarım fuarları arasında yer alıyor.

Büyükşehir, tarım alanında hayata geçirdiği hizmetleri tanıttı

Yerli ve yabancı 110 firma ve STK’nın katıldığı fuar, 4 günde on binlerce kişiyi ağırladı. Büyükşehir Belediyesi, fuarda açtığı stantta, Tarımsal ve Veterinerlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde tarım ve veterinerlik alanında hayata geçirdiği hizmetleri tanıttı. Standı ziyaret edenlere, tarımsal üretimle ilgili broşür dağıtılarak bilgilendirme yapıldı, Mersin’e özgü ürünler hediye edildi.

Tarım, seracılık ve hayvancılık sektörlerine dair yeniliklerin yer aldığı fuarda, tarım makineleri, ekipmanları, aksesuarları, sera, sera malzeme ve ekipmanları, ölçümleme ve paketleme teknolojileri, gıda güvenliği, organik tarım ve uygulamaları, hayvancılık ekipmanları, hayvan besleme ve yem üretimi, kalite belgelendirme sistemleri ve kalite kontrol teknolojileri sergilendi.

Yayın Tarihi:11.3.2020 14:40:29