Büyükşehir’in Kültür Sanat Desteği Her Yere Ulaşıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus İlçesi Duatepe Mahallesi’nde mahalle muhtarı Kemal Arslan tarafından organize edilen gece sineması ve canlı müzik etkinliğine destek verdi. Yaz aylarının en eğlenceli etkinliklerinden olan açık hava sinemasının mahallede kurulmasını sağlayan muhtar Kemal Arslan, Büyükşehir Belediyesi’nden talep ettiği desteği aldı.

Duatepe Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, vatandaşlardan büyük beğeni topladı. Etkinliğe katılan Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve İmar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uyan da filmi mahalleliler ile birlikte izledi.

Duatepe Mahallesi Muhtarı Kemal Arslan, hiçbir isteği geri çevirmeyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e, Duatepe Mahallesi adına teşekkür etti.