Büyükşehir Gsk Kadın Hentbol Takımı Şampiyonluğu Garantiledi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün (GSK) her branşta mücadele eden takımları başarıdan başarıya koşuyor. 2020-2021 sezonunda 2. Lig B grubunda mücadele eden Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Hentbol Takımı, oynadığı maçlardan galibiyetle ayrılarak 1. Lig’e çıktı ve şampiyonluğu garantiledi.

Kadın sporcular şimdiye kadar çıktığı tüm maçlardan galip ayrıldı

Sahalarda fırtına gibi esen Mersin ekibi; Karaman Minik Atılım, İzmir Gençlik, İzmir Bornova Belediye, Konya Hoca Ahmet Yesevi ve İstanbul Defne On Otomasyon Spor Kulüpleri ile oynadığı maçlarda 5’te 5 yaparak 10 puana ulaştı.

Son maçını Samsun GSK ile oynayacak olan takım, sonuç ne olursa olsun adını şampiyonluğa yazdırdı. Büyükşehir, son maçında namağlup şampiyonluk için mücadele edecek.

Yayın Tarihi:29.5.2021 10:22:18

Video İndir