Büyükşehir Ekiplerinden Yollarda Kar Temizleme ve Tuzlama Çalışması

Mersin Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların eksi derecelerde seyreden soğuk kış günlerinde sıkıntı yaşamaması için tüm birimleriyle çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, özellikle yüksek kesimlerde bulunan mahalle yollarında kar temizleme çalışmasının yanı sıra buzlanmaya karşı tuzlama çalışması da gerçekleştiriyor.

Özellikle akşam ve gece saatlerinde tuzlama çalışmalarına ağırlık veren Büyükşehir personelleri, Tarsus’a bağlı kırsal mahalleler olan Olukkoyağı, İnköyü ve Kenzin bölgesinde buzlanmaya karşı yollarda tuzlama çalışması gerçekleştirdi.

Ekipler hazır bekletiliyor

Büyükşehir ekipleri, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan veriler ve özellikle sık sık saha taramalarıyla sorun yaşanması muhtemel bölgelere anında müdahale ediyor. Ekipler, 24 saat boyunca hazır bekletiliyor.

Yayın Tarihi:11.2.2020 11:15:03