Büyükşehir’den Şehit Aileleri ve Gazilere Ziyaret

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Şehit Aileleri ve Gazi Hizmetleri Şube Müdürü Cengiz Sevinç, şehit aileleri ve gazileri ziyaret ediyor.

Mersin’in tüm ilçelerine giderek, şehit aileleri ve gazileri ziyaret eden Sevinç, 15 Mayıs 1995’te Şırnak’ta şehit olan Jandarma Er Adem Şahin’in babası Veli Şahin, 21 Nisan 2010’da Hakkari’de şehit olan Piyade Er Ahmet İnce’nin annesi Hacer Gürkan ve Malül Gazi Gerçek Yaşar’ı Mut İlçesi’nde ziyaret etti.

31 Ocak 1999’da şehit olan Ramazan Duman’ın annesi Yaşar Duman’ı Aydıncık İlçesi’nde, Malül Gazi Yasin Dimli’yi Silifke İlçesi’nde ve 28 Ocak 2018’de Suriye Afrin’de şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ali Gümüş’ün kardeşi Erkan Gümüş’ü ziyaret eden Şube Müdürü Sevinç, 22 Ekim 1994’te şehit olan Polis Lütfi Can’ın vefat eden babası Fikret Can için de taziye ziyaretinde bulundu.

Yayın Tarihi:14.7.2020 10:24:00