• Formlar

MBB Konservatuarı Öğrenci Kayıt Formu

Mersin Büyükşehir Belediyemizin stratejik planı ile kültür sanat etkinlikleri kapsamında Türk Müziğinin sevdirilmesi, yaşatılması ve bir arada yaşama kültürünün oluşturulması amacıyla Kültür ve Sanat Etkinlikleri Şube Müdürlüğümüzce 2018-2019 eğitim- öğretim döneminde Belediye Konservatuvarının TSM ve THM bölümleri 1. Sınıflarına öğrenci alımı öneleme sınavı 28-29 Eylül 2018 tarihlerinde saat 10.00’da Camişerif mahallesi 5226 Sokak No:11 Akdeniz adresinde yapılacaktır.
     Bu nedenle, 28-29 Eylül 2018 tarihlerinde yapılması planlanan TSM ve THM bölümleri 1. Sınıflarına öğrenci alımı öneleme sınavı formunun doldurulması gerekmektedir.

NOT: 18 yaşından küçük aday öğrencilerin velileri tarafından muvafakatname doldurması gerekmektedir.

İletişim Menüsü