Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi olarak İl Genelinde Mahalle Muhtarlarımıza Vektörle Mücadelenin Önemi Konusunda Bilgilendirmeler Yapıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı adına Vektörle mücadelenin önemi ve gerekli tedbirlerin alınması konusunda bilgilendirilmek üzere tüm il genelinde bulunan muhtarlar ile bilgilendirme amaçlı toplantılar yapılması planlandı.

İlk olarak anneler günü münasebetiyle merkez ilçelerinde bulunan kadın mahalle muhtarlarımızın anneler günü, çiçek takdim edilerek kutlandı.

Daha sonra vektör ile mücadele hakkında bilgiler vererek mahalle sakinlerine de bu bilgilerin aktarılması gerektiği vurgulandı. Bu doğrultuda muhtar ile beraber planlaması yapılarak ileri bir tarihte uygun görülen noktalarda vatandaşlarla bir araya gelerek vektör ile mücadelenin önemi anlatmak üzere mutabık kalındı.