Şehitler, Dualarla Anıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Suriye’nin Resulayn kentinin güneyinde yol kontrolü yaparken, PKK/YPG’li teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan Astsubay Sinan Köse’nin 40. gün mevlidini düzenledi. Mevlide Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Serdal Gökayaz katıldı.

Aynı saldırıda şehit olan P. Uzm. Onb. Halil Karakoç’un 40. gün mevlidine ise Şehit Aileleri ve Gazi Hizmetleri Şube Müdürü Cengiz Sevinç katıldı.

Şırnak’ın İdil İlçesi’nde bölücü terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda şehit düşen Özel Harekat Polisi Veysi Kakı’nın şehadetinin sene-i devriyesi dolayısıyla düzenlenen mevlide de yine Şehit Aileleri ve Gazi Hizmetleri Şube Müdürü Cengiz Sevinç katıldı. Şehitler, düzenlenen mevlitlerde dualarla anıldı.