“Performans Değerlendirme Sistemi” Eğitimi Verildi

Mersin Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda personellere yönelik “Performans Değerlendirme Sistemi Bilgilendirme Eğitimi” verildi.

Eğitmenlerin yaptığı sunumlarda performans sisteminin Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde 2017’de hayata geçirildiği, 2018’de de uygulanmaya başlandığı belirtilerek, “yetkinlik”, “görev tanımı” ve “hedefler” biçimde üç ana başlıkta ele alındığı vurgulandı.

Büyükşehir Belediyesi personellerinin “hedefler” bazında daire başkanları ve şube müdürleri tarafından performanslarının değerlendirildiği sistemde; sürdürülebilir, şeffaf ve nitelikli hizmet anlayışının vatandaşlara sürekli bir şekilde ulaştırılması amaçlanıyor.