Mersin, Rengarenk Çiçeklerle Bezeniyor

PARK VE BAHÇELER’DE YOĞUN TEMPO

Büyükşehir Belediyesi, Mersin’i kent estetiği açısından gerçek bir Akdeniz kenti yapmak için var gücüyle çalışıyor. Mersin’de mevsime özel çiçek dikme çalışmaları ile kenti rengarenk bitkilerle donatan Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarına uygun peyzaj çalışmaları ile yazın havasını Mersinlilere doyasıya yaşatmayı amaçlıyor.

Marina Göbeği, Hilton Kavşağı, Kuvayı Milliye Anıt Katlı Kavşağı, Demokrasi Kavşağı, Tulumba Kavşağı, Taş Bina önü, Atatürk Caddesi ve Özgürlük Anıtı; Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından begonya, mine çiçeği, limoni servi, mandavilla, ateş çiçeği, ruelya, sardunya, taflan, petunya, cycas gibi birbirinden güzel bitkilerle süslendi.

100 bin adet çiçek dikildi

100 bin adet mevsimlik çiçek dikimi gerçekleştiren ekiplerin yaptığı çalışmalar ise vatandaşların beğenisini topluyor.

Tarsus'tan Anamur’a, Bozyazı’dan Gülnar’a kadar, bölge ve semt ayrımı gözetmeksizin Mersin’in her tarafını güzelleştirmek adına gece gündüz demeden çalışan Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, daha temiz, daha yeşil bir kent için yoğun bir tempoda hizmet veriyor.