Denizkızı Sahilleri Doldu Taştı

Mersin Büyükşehir Belediyesi sayesinde Ramazan Bayramı’nda yerli ve yabancı binlerce turistin tercihi Mersin sahilleri oldu. Belediye şirketi Denizkızı Turizm A.Ş. işletmeciliği tarafından sunulan kaliteli hizmet sayesinde sahillerde yüzde 100 doluluk oranına ulaşıldı.

Sezonu Ramazan Bayramı ile başlatan tatilcilerin tercihi Mersin Büyükşehir Belediyesi şirketi Denizkızı Turizm A.Ş. tarafından işletmeciliği yapılan Mersin sahilleri oldu. Susanoğlu, Yapraklıkoy, Yemişkumu, Kocahasanlı ve Kumkuyu plajları ile halka kaliteli hizmet ayrıcalığı yaşatan Büyükşehir Belediyesi, Mersin’e kazandırdığı tek mavi bayraklı halk plajı olan Kızkalesi’nde de binlerce turisti ağırladı. Üç gün süren Ramazan Bayramı süresince Mersin’i tercih eden tatilci sayısı, zaman zaman etkili olan yağmura rağmen 150 bine ulaştı.

Ramazan Bayramı süresince tam 120 personel ile vatandaşların tatil keyfini sorunsuz bir şekilde doya doya yaşamasına yardımcı olan Büyükşehir Belediyesi, 40 adet duş, tuvalet ve soyunma kabinlerinin yanı sıra, engelli vatandaşları da dikkate alarak 2 adet engelli plajı ve 10 adet engelli bireylerin kullanımına uygun tuvalet ve kabin ile hizmet verdi.

Öte yandan Kocahasanlı Plajı’nda 50 çadır ile barınaklı tatil tercihinde bulunanlara da hizmet vermeye başlayan Büyükşehir Belediyesi, hem barınma, hem de sahil hizmeti sunduğu alanda da yüzde 100 doluluğu yakaladı.

Yakında 3 bölgede daha sahil hizmeti çemberine katmaya hazırlanan Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş., sezon boyunca 7 bin şezlong ile tatilcileri Mersin’de ağırlamaya hazır.