Büyükşehir, Şehit Aileleri ve Gazilerin Yanında

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Şehit Aileleri ve Gazi Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, şehit ailelerini ve gazileri ziyaret ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in selamlarını iletiyor. Ekipler, şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgileniyor.

Şehit Aileleri ve Gazi Hizmetleri Şube Müdürü Cengiz Sevinç, 25 Temmuz 1997’de Siirt’in Eruh İlçesi’nde teröristlerle yapılan çatışmada şehit olan Piyade Er Mustafa Yanbaz’ın annesi Döndü Yanbaz’ı ve Kıbrıs Gazisi Asım Cengiz’i ziyaret etti. Sevinç, 25 Nisan 2020'de Kuzey Irak Haftanin’de yaralanan Piyade Uzman Çavuş Cihan Topaktaş’a da geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Sevinç, ayrıca 31 Mayıs 2017’de Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde teröristlerle yapılan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Sarı’nın babası Yahya Sarı’ya geçtiğimiz günlerde kaza sonucu vefat eden yeğeni için taziye ziyareti gerçekleştirdi.