Büyükşehir Personeline, E-Belediye EBYS ile İlgili Uygulamalı Eğitim Verildi

Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Yazı İşleri Şube Müdürü Ayşe Nigar Şen tarafından belediyede yazışma yapan 327 personele e-Belediye EBYS hakkında uygulama eğitimi verildi.

Şube Müdürü Ayşe Nigar Şen, belediyenin tüm birimlerinde yerinde verdiği eğitimde, sistem üzerinden yazışmaların nasıl yapıldığı ve nelere dikkat edilmesi gerektiği konularını anlattı. Sistemi kullanan personelin hatalarını en aza indirmenin amaçlandığı eğitimde, personelin soruları da yanıtlandı. Eğitimler, gerekli durumlarda verilmeye devam edecek.

Büyükşehir Belediyesi, daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla 1 Ocak 2020 itibariyle İçişleri Bakanlığı e-Belediye EBYS modülünü geçmişti.