Büyükşehir’den Personele Süreç ve Risk Yönetimi Eğitimi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 2019 yılı hizmet içi eğitim programı kapsamında, kalite geliştirme üyeleri, birim kalite sorumluları, birim iç kontrol çalışma ekipleri, şef ve müdürler ile ilgili personele, Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda “Süreç ve Risk Yönetimi” eğitimi düzenledi.

İç Denetim Birim Başkanı Ümit Ökten tarafından gerçekleştirilen eğitimde, kamuda iç kontrol düzenlemeleri, süreç yönetimi, risk yönetimi, kontrol faaliyetleri ve bilinmesi gereken kavramlar anlatıldı. Süreç ve risk yönetimi konusunun uzun süredir hem Mersin Büyükşehir Belediyesi hem de MESKİ’de yapılan çalışmalarla güncel tutulduğunu belirten Ökten, eğitim ile konunun üzerinden bir kez daha geçerek farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.