Büyükşehir’den Personele “Kalite Farkındalık Eğitimi”

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 2020 Yılı Hizmetiçi Eğitim Programı kapsamında “Kalite Farkındalık Eğitimi” düzenlendi. Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen eğitime, tüm birimlerin birim kalite asil, yedek sorumluları ve kalite geliştirme ekip üyeleri başta olmak üzere ilgili personel katıldı.

ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi” Edibe Sahil ve Egemen Yıldırım, “QDMS Eğitimi” Jülide Turgut, “Öneri Sistemi” Nalan Yıldırım, “ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi” Filiz Çebi, “ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi” İrfan Akdağ, “ISO 39001 Yol Trafik Güvenliği Yönetim Sistemi” eğitimi ise Nil Kuşçu tarafından gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Kalite Yönetim Merkezi Şube Müdürlüğü ve Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’nda görevli eğitmenler tarafından verilen eğitimler tüm gün devam etti.