Büyükşehir’den Personele “İletişim Teknikleri Eğitimi”

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 2020 Yılı Hizmetiçi Eğitim Programı kapsamında yer alan “İletişim Teknikleri Eğitimi”, Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan iç eğitmen Erhan Can tarafından verilen eğitime, 314 belediye personeli katılım sağladı.

Eğitimde, personel arasındaki etkili iletişimin yaygınlaştırılması ve farkındalık yaratılması amaçlandı. “İletişim nedir?”, “Neden iletişim kurarız?”, “İletişim çeşitleri nelerdir?”, “İş hayatında iletişim”, “Etkili iletişim ve etkili iletişimin oluşma nedenleri”, “Beden dili ve göz iletişimi” gibi konuları ayrıntılı olarak anlatan iç eğitmen Erhan Can, sunumunu interaktif bir şekilde tamamladı.