Büyükşehir Belediyesi Puantörlerine KABİS Eğitimi Verildi

Mersin Büyükşehir Belediyesi puantörlerine Kamu Alt İşveren Sistemi (KABİS) Eğitimi verildi. Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen eğitimde, Kamu Alt İşveren Bilgi Sistemi’ne giriş, kullanım ve bilgi güncellemeleri hakkında sunum yapıldı.

Eğitimi veren Sinan Gürhan Alsanç, sisteme belirlenen IP üzerinden giriş yapıldığını söyledi. Her kullanıcının kendisine ait şifreyle sisteme girebildiğini sözlerine ekleyen Alsanç, puantörlerin personellerle ilgili birçok bilgiyi sisteme hızlıca işleyebildiklerini belirtti.

Sistemli bir işleyiş oluşturan KABİS’te personellere dair hizmet alım işi, hak edişler, iş listeleri, bordro, puantaj aktarımı gibi birçok işlem sisteme yüklenebiliyor.