Büyükşehir Belediyesi’nden Cemevi'ne Peyzaj Çalışması

Gerçekleştirdiği peyzaj çalışmaları kapsamında kente estetik bir dokunuş yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, cami, kilise ve cemevlerine yönelik temizliklerin yanı sıra ibadethanelerin çevre düzenlemesi hizmetlerine de devam ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Muharrem ayında da alevi vatandaşların sıkça ziyaret ettiği cemevlerinde çevre düzenlemesi çalışmalarını başlattı.  Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri Yenişehir Mersin Cemevi’ni rengarenk çiçekler ve birbirinden modern kent mobilyalarıyla donattı. Çalışmalar kapsamında dikim, tesfiye ve mobilya montaj çalışmaları yapıldı.

Çalışmalar kapsamında bank, ahşap pergole ve mevsimlik bitki çeşitleriyle süslenen bahçe, ibadetlerini gerçekleştirmek Cemevi'ni ziyarete gelen vatandaşların beğenisini kazandı.