• Duyurular

Üniversiteye Hazırlık Kurs Projesi

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kursu

18 EYLÜL PAZARTESİ GÜNÜ  SAAT 8:30'DA MEZUN ÖĞRENCİLER İÇİN         SAAT 16:30'DA DEVAM EDEN ÖĞRENCİLER İÇİN EĞİTİM BAŞLAYACAKTIR.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, üniversiteye girmek isteyen gençleri, açacağı ücretsiz kurs sayesinde YGS ve LYS sınavlarına hazırlayarak, gelecekte iyi birer bölüm okumalarının önünü açacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kursu ile Mersin genelinde eğitim gören öğrenciler bu hizmetten ücretsiz olarak faydalanabilecek. Üniversiteye hazırlık kursu olarak açılacak olan merkez, hem Mersin merkezde, hem de Tarsus’ta olmak üzere 2 şubeden oluşacak.

Üniversite okumak isteyen öğrencilere her türlü eğitim ve öğretim desteğini sunmayı amaçlayan ve öğrencilerin her şartta yanlarında olmayı hedefleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket etmeye devam ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kursu kapılarını öğrencilere açacak.

Tecrübeli öğretmen kadrosu ve alanında uzman eğitmenler ile eğitim verilecek olan kursta tüm kaynaklar; yani test kitapları, soru bankaları, yaprak test ve deneme sınavları da ücretsiz olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak.

Adres:

MERSİN

1- Akdeniz İlçesi, Çankaya Mahallesi, İsmet İnönü Bulvarı, Yaşat İşhanı 2. katında,

Telefon: 0324 232 34 32

TARSUS

2- Tarsus İlçesi, Bağlar Mahallesi, Mavi Bulvar, No:76 (Tarsus Belediyesi Eski Dershane Yeri),

Telefon: 0324 626 59 32

Tarsus ilçemizde başvuru sayısının kapasite sayısına denk olmasından dolayı Tarsus'ta tüm öğrencilerimizin başvurusu kabul edilmiştir.