• DUYURULAR

Tevfik Sırrı Gür Stadyumu ile Çamlıbel Limanı Arası Kıyı Ve Rekreasyon Düzenlemesi Fikir Projesi Yarışması

ÖDÜL TÖRENİ VE KOLOKYUM

Tevfik Sırrı Gür Stadyumu ile Çamlıbel Limanı Arası Kıyı ve Rekreasyon Düzenlemesi Fikir Projesi Yarışmasının Ödül töreni ve Kolokyum 13.07.2018 Cuma günü saat 15:30‘da Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayında yapılacaktır.

SERGİ

Tevfik Sırrı Gür Stadyumu ile Çamlıbel Limanı Arası Kıyı ve Rekreasyon Düzenlemesi Fikir Projesi Yarışmasına katılan tüm projeler 10.07.2018 Salı gününden itibaren bir hafta boyunca  8:00- 17:00 saatleri arasında Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayında sergilenecektir.

Yer Görme Ödemesi

Yer görme belgesi alan ve şartnameye uygun proje teslim eden yarışmacılara şartnamenin 9. Maddesine göre yer görme ödemesi yapılacaktır. Ulaşımla ilgili biletlerin iletişim bilgisi ve rumuzla birlikte yarisma@mersin.bel.tr adresine 23.07.2018 tarihine kadar gönderilmesi önemle rica olunur.