TARSUS İLÇEMİZDE YOL, KALDIRIM, PEYZAJ VE ASFALTLAMA ÇALIŞMASI

A- A+

Tarsus İlçemiz Adana Bulvarı üzerinde yapılacak olan Yol, Kaldırım, Peyzaj ve Asfaltlama işi kapsamında Adana Bulvarı çift yönlü olarak araç trafiğine kapatılacaktır.

Yapılacak olan çalışmada etkilenen Toplu Taşıma güzergahlarımız için alternatif güzergah belirlenmiş olup 24.07.2023 tarihinden itibaren çalışma bitimine kadar kullanılacaktır.

Alternatif Güzergah 1

(TAŞTİ) Doğu istikametinden merkeze gelen hatlarımız Cereciler kavşağından sağa Hürrriyet Caddesine geçiş, yolu takiben Tarsu AVM Otopark girişi karşısı sağa dönüş yapılarak Çağlayan Caddesine geçiş, yolu takiben Ahmet Yesevi Caddesine geçiş, yolu takiben sağa 1012. Sokağa geçiş, yolu takiben sola 1035. Sokağa geçiş, yolu takiben Şelale Bulvarına geçiş, yolu takiben sağa Trafo kavşağını takiben Ali Menteşoğlu Caddesine geçiş , yolu takiben sağa Alparslan Türkeş Bulvarına geçiş, yolu takiben sağa Hilmi Seçkin Bulvarına geçiş yaparak mevcut güzergahlarına devam edeceklerdir.

Alternatif Güzergah 2

(İş Bankası) İsmet Paşa Buları - Mersin Caddesi Batı istikametinden gelen hatlarımız Makam kavşağından sola Ali Menteşoğlu Caddesine geçiş yaparak yolu takiben Barbaros Lisesi, Trafo kavşağından sola Şelale Bulvarına geçiş, yolu takiben sağa 1035. Sokağa geçiş, yolu takiben sağa 1012. Sokağa geçiş, yol takiben sola Ahmet Yesevi Caddesine geçiş, yolu takiben sağa Çağlayan caddesine geçiş, yolu takiben sola Tarsus AVM Otopark girişi kavşağından sağa Hürriyet Caddesine geçiş, yolu takiben Cereciler kavşağınsan sola Adana bulvarına geçiş yaparak mevcut güzergahlarına devam edeceklerdir.

Vatandaşlarımıza Önemle Duyurulur

Duyurunun Fotoğrafları